Algemene voorwaarden activiteiten en cursussen

U kunt u zich thuis achter uw eigen computer online inschrijven voor activiteiten en cursussen op ons geheel vernieuwde website www.scwo.nl. U kunt ook bellen naar, of langskomen bij Scwo. Als u hulp nodig heeft bij het online inschrijven staan de medewerkers van Scwo voor u klaar om u daarmee te helpen.

Belangrijke informatie over de cursussen
Om een cursus te kunnen laten starten, is een minimum aantal deelnemers vereist. Wordt dit aantal niet gehaald, dan gaat de cursus niet door of wordt uitgesteld. U krijgt tijdig bericht als de cursus niet doorgaat. Geen bericht betekent dus dat de cursus begint op genoemde dag en tijdstip. Deelnemen aan een cursus is geheel voor eigen risico. Tijdens de schoolvakanties van de basisscholen gaan de meeste cursussen niet door.

Betaling
U betaalt per eenmalige machtiging. Middels het invullen en verzenden van een digitaal inschrijfformulier geeft u Scwo toestemming om eenmalig het cursusbedrag van uw rekening af te schrijven. Dit gebeurt pas wanneer de cursus definitief doorgaat en altijd pas in de week vóór of na de startdatum. Cursussen boven de € 100,00 kunnen in 2 termijnen afgeschreven worden.

Cursus annuleren? Volwassenen & senioren
Annuleren zonder betaling van het cursusgeld kan alleen schriftelijk of per mail tot vier weken vóór de startdatum. Wij brengen dan € 7,50 administratiekosten in rekening. Bij opzegging minder dan vier weken voor de startdatum en bij tussentijdse beëindiging hanteren wij een vierweekse opzegtermijn. Wanneer een nieuwe cursist uw plaats kan innemen, is restitutie onder inhouding van € 7,50 administratiekosten mogelijk.  U kunt uw annulering richten aan: Scwo, Faunastraat 62, 1531 WH Wormer of via scwo@scwo.nl.