(075) 642 3247

***Scwo is gesloten t/m 4 januari. Telefonisch bereikbaar vanaf 5 januari tussen 10.00-15.00 uur***

BINNENKORT

Scwo gesloten t/m 4 januari

Scwo is weer telefonisch bereikbaar vanaf dinsdag 5 januari tussen 10.00-15.00 uur. Daarna elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00-15.00 uur. U kunt wel mailen naar scwo@scwo.nl, de mailbox wordt regelmatig bekeken en verwerkt.

Repair Café

Door de Lock down van maandag 14 december is het Repair Café van woensdag 16 december afgelast. De eerstvolgende staat gepland op woensdag 27 januari maar het is nog afwachten of die wel door mag gaan.

Wk 51 Scwo tot nader order gesloten

Na de laatste persconferentie is Scwo en al haar lessen tot nader order gesloten. Zo gauw er weer lessen/activiteiten opgestart mogen worden nemen wij contact met u op. Voor vragen kunt u mailen naar scwo@scwo.nl.

Wat loopt nog?

Wk 50. Het is beperkt maar de volgende activiteiten lopen nog: Hatha yoga, Perfect pilates, Aquarelleren, Blijf fit, Bewegen op muziek, Sportief wandelen, Conditietraining, Handwerk Café, Repair Café, Percussie Inti en de kinderactiviteiten Magie in de keuken, Koekjesfantasie, Judo, Typeles en Timmerclub.

Start lessen

Vanaf volgende week (week 48) starten de reguliere lessen bij Scwo weer. Helaas nog geen horeca gerelateerde activiteiten en dus ook geen koffie/thee mogelijkheid tijdens of na de les.

Voorkom teleurstelling

U krijgt van ons bericht indien de lessen weer mogen beginnen. Wacht dus op een mailtje, telefoontje of brief van ons en voorkom teleurstelling aan de deur.

Hang-out voorlopig gesloten

Vanaf woensdag 4 november 22.00 uur is ook de Hang-out voorlopig gesloten tot nader order. Houd deze website in de gaten!

Corona update 4/11/2020

Het is zeer spijtig te moeten melden maar na de laatste persconferentie betreffende de Corona maatregelen moeten ook wij nu onze deuren geheel sluiten. Dat betekent in ieder geval de komende twee weken geen volwassen- of ouderen activiteiten/cursussen in Scwo.

Herfstvakantie

In de schoolvakanties zijn wij op andere tijden open dan normaal. U kunt altijd via de mail evt. vragen stellen.

Corona maatregelen

Er zijn (gelukkig) weer cursussen te volgen bij Scwo. Er is echter wel wat veranderd. Zodra u het gebouw binnenkomt zijn de volgende Corona maatregelen van kracht: Bij de entree van Scwo kunt u gebruik maken van desinfectiegel.

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Gebruik wegwerp zakdoekjes
  • Schud géén handen
  • Bij verkoudheidssymptomen, blijf thuis! (ook bij twijfel)
  • Ons ventilatiesysteem voldoet aan het bouwbesluit