(075) 642 3247

*** Lees hieronder welke activiteiten wel/niet door mogen gaan ***

BINNENKORT

Corona update 19/10/2020

Welke activiteiten mogen doorgaan? Met inachtneming van alle veiligheidsregels mogen doorgaan: Hatha yoga, Blijf fit, Tai Chi, Conditietraining heren, Sportief wandelen, Perfect Pilates, Aquarelleren, Percussie Inti, Handwerk Café en Repair Café. Wat mag niet meer? alle horeca gerelateerde activiteiten. Scwo Eethuis, Soep met een broodje en het koffie en thee drinken in of na een les.

Corona update 13/10/20

Dinsdag 13 oktober zijn er aangescherpte regels aangekondigd. De gemeente beraadt zich nog over de precieze uitwerking van alle maatregelen. Totdat wij uitsluitsel van de gemeente hebben ontvangen zijn onze deuren voorlopig gesloten. Alle verdere ontwikkelingen zullen op deze website vermeld worden.

Puzzeltocht

Het is een leuke gezellige route om te lopen en niet al te moeilijk. U kunt een mailtje naar Scwo sturen voor de vragenlijst. Vragen en route bedacht door Yvonne de graaf.

Herfstvakantie

In de schoolvakanties zijn wij op andere tijden open dan normaal. U kunt altijd via de mail evt. vragen stellen.

Corona maatregelen

Er zijn (gelukkig) weer cursussen te volgen bij Scwo. Er is echter wel wat veranderd. Zodra u het gebouw binnenkomt zijn de volgende Corona maatregelen van kracht: Bij de entree van Scwo kunt u gebruik maken van desinfectiegel.

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Gebruik wegwerp zakdoekjes
  • Schud géén handen
  • Bij verkoudheidssymptomen, blijf thuis! (ook bij twijfel)
  • Ons ventilatiesysteem voldoet aan het bouwbesluit

Corona

Door de Corona crisis is het cursusaanbod wat beperkter dan u gewend bent. Dit komt doordat wij sommige cursussen niet volgens de veiligheidsvoorschriften van het RIVM kunnen aanbieden. Zodra dit wel mogelijk is maken wij dat z.s.m. bekend via deze website en facebook.

Handwerk Café

Op donderdag kunt u komen handwerken met uw eigen handwerkje. Vanaf 13.30 uur bent u welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden behalve de koffie/thee die u afneemt. Wel graag even laten weten dat u komt via info@scwo.nl of bel op di. of do. naar 075-642 32 47.

Soep met ‘n broodje

Op donderdag kunt u Soep met 'n broodje komen eten bij Scwo. Vanaf 12.30 uur bent u welkom. Wel graag even aanmelden van te voren via info@scwo.nl of bellen op dinsdag of donderdag naar 075-642 32 47.