Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

 

Voor onderstaande activiteiten zoeken wij vrijwilligers:

1. Het Eethuis - 1x per 14 dagen op dinsdagmiddag vanaf ca. 13.30 uur helpen bij de voorbereidingen ter ondersteuning van de kok. Denk aan snijden van groentes, wassen van fruit, schillen van aardappels/uien enz. We hebben al één iemand die elke dinsdag helpt maar we zoeken er eigenlijk nog iemand bij. U mag ook genieten van uw werk want u mag kosteloos aanschuiven bij het diner. Na afloop helpen met opruimen en afwassen (vaatwasser aanwezig) hoort er ook bij. U gaat rond 20.00 uur naar huis.

2. Voor dezelfde Eethuis activiteit als hierboven maar dan van 13.30 tot 16.30 uur. Dan eet u niet mee maar helpt u alleen bij de voorbereidingen.

3. Bingo. Eén keer in de twee maanden op woensdagmiddag van 13.30-15.30 uur de ballen draaien en omroepen in de zaal voor een groep van ongeveer 10 tot 16 deelnemers. 

4. Bingo. Prijzeninkoop. Met een vast budget op zoek naar de leukste prijzen! Het is leuk als er ook wat prijzen van buiten Wormer worden ingekocht omdat de meeste deelnemers in Wormer wonen. Creatief inpakken of samenstellen hoort er ook soms bij. Nrs. 3 en 4 kunnen ook gecombineerd worden als iemand dat leuk vindt.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Leontine bij Scwo. Tel. 075-6423247 of mailen info@scwo.nl