Welkom bij SCWO

Stichting Cultureel Werk Wormerland

 

VOLWASSENEN EN SENIOREN
Voor volwassenen (vanaf 23 jaar) en ouderen presenteert Scwo een samenhangend cursus- en activiteitenaanbod. Naast bewegingscursussen, kunt u ook voor een creatief of culinaire activiteit kiezen. Daarnaast biedt Scwo de gelegenheid elkaar te ontmoeten. Het activiteitenaanbod van 2023/2024 vindt u op deze website. Bekijk het rustig en geef u op voor de cursus van uw keuze. Leontine Wouda is coördinator volwassenen/ouderenwerk bij Scwo. U kunt haar bereiken van maandag t/m donderdag via scwo@scwo.nl of 075 - 642 32 47.

KINDERWERK en de Brede school Wormerland (1 t/m 13 jaar)
In de Brede school werkt Scwo samen met de basisscholen in Wormerland en de kinderopvangorganisaties. Hierbij worden ook lokale (sport-)verenigingen en instellingen, muziekschool Waterland en kunstencentrum FluXus betrokken. Saskia van Schaik coördineert vanuit Scwo de Brede school activiteiten. Hieronder ziet u het aanbod van Scwo binnen de Brede school, inschrijven gaat vanaf nu via de vernieuwde website van Scwo: www.scwo.nl.

JONGERENWERK (10 t/m 18 jaar)
Het Jongerenwerk van Scwo zit om de hoek bij Scwo aan de Fuutstraat. Daar is een kantoortje en prachtige, eigen jongerenruimte “de Hang-Out”, waar jongeren kunnen chillen, poolen, gamen, tafeltennis of voetbalbakken. Tijdens de openingstijden is er altijd een jongerenwerker aanwezig. Daarnaast komt u onze ambulant jongerenwerker vooral buiten op straat tegen.

Neem eens kijkje bij onze activiteieten en kom gezellig langs!