(075) 642 3247

*** Vrijwilligers gezocht voor nieuw project (klik op ‘Vacatures’ op de HOME pagina)***

BINNENKORT

Friday night Magic voor jeugd

Friday night Magic, spellenavond voor 14 tot 23 jaar. Heb je een leuk spel thuis? Neem het mee en kom samen spelen. Gratis. Vrijdag 23 februari van 19.00-21.00 uur in de jeugdruimte van Scwo (ingang Fuutstraat).

Voor alle jongeren in Wormer

Lijkt het jou ook leuk om in de vakantie in een band te spelen? Kom dan op donderdag 1 maart met je vrienden kennismaken met Popfabriek on the Road. Je kan in een bandje spelen of zingen ook als je dat nog nooit gedaan hebt! Er zijn instrumenten aanwezig. Tijd: 10.00-13.00 uur in jeugdruimte van Scwo. Het is Gratis!

Open Podium

Elke 3e zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, een gezellige middag met muziek voor iedereen die van muziek en/of dansen en gezelligheid houdt! Wij hopen mensen van ca. 60 jaar en ouder te mogen ontvangen. Om 14.00 uur gaat de zaal open, om 14.30 begint de muziek. Om 16.15 uur is het afgelopen maar u kunt nog een borreltje aan de gezellige bar bij ons nemen. Entree is € 6,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

NL Doet 2018

Op vrijdag 9 en/of zaterdag 10 maart kunt u kennismaken met vrijwilligerswerk. Door u een ochtendje in te zetten voor een ander ervaart u wat het doet om een ander blij te maken. Geef u op als vrijwilliger voor één ochtend via info@scwo.nl of kijk op www.nldoet2018

Thema’s rond het levenseinde

Weet u wat u zelf wilt rondom uw levenseinde? laat u tijdig informeren over de mogelijkheden. Meer informatie over de cursus vindt u onder het kopje Inschrijven.

Nieuw jaar, nieuwe cursussen!

Begin 2018 starten we met een aantal nieuwe cursussen. Tekenen & schilderen, Creatief met foto's, Tablet cursus iPad, Biodanza, Stamboomonderzoek, Korte verhalen schrijven... en meer. Klik eens op INSCHRIJVEN boven in beeld en neem een kijkje in de lijst.

Tablet Vervolgcursus

Voor iedereen die al een beetje geoefend heeft met de tablet (android) of zelfs een cursus heeft gevolgd maar toch nog behoefte aan wat meer uitleg en herhaling? In 3 lessen wordt u weer helemaal bijgespijkerd en wordt er op uw vragen ingespeeld. Start do. 30/11/17 van 13.15-15.15 uur. Meer informatie www.scwo.nl of bel 075-6423247.

Workshop Kerststuk maken

Met geurend kerstgroen en verschillende soorten kerstmateriaal samen in de gezellige sfeer van kerst komen. We gaan allemaal aan de slag om een prachtig kerststuk te maken. De stemming voor Kerst komt er steeds meer in. Aan het einde van deze workshop neemt u het sfeervolle kerststuk natuurlijk mee naar huis. Dinsdag 19 dec. van 19.30-21.30 uur.

Inloop jeugd nu ook op maandag

Jeugd kan nu ook op maandagmiddag tussen 15.00-17.00 samenkomen in de jeugdruimte van Scwo.