(075) 642 3247

*** NIEUW!! dit jaar: Geen programma gids van Scwo in de bus maar in juni op middenpagina’s van Aktief!!  ***

BINNENKORT

Repair Café

Vrijdag 20 april kunt u weer met kapotte spulletjes of kleding naar het Repair Café in Scwo komen. Samen met de vrijwilligers gaan we het proberen te repareren. Ook rollators kunnen gerepareerd en afgesteld worden. Tijd: van 9.30-12.00 uur. Komt u langs? de koffie staat klaar!

Bakken met natuurlijke suikers

Ma. 28 mei van 19.00-21.30 uur gaan we proberen een cakeje aan de binnenkant zo gezond mogelijk te maken en de buitenkant zo aantrekkelijk mogelijk. We gaan werken met fruit, groente, peulvruchten, noten en andere melen dan gebruikelijk. Deze gaan we mooi maken met toppings die lekker en verantwoord zijn. Leuk voor je kindjes en lekker voor jou! We sluiten de avond af met een eigen proeverij en je neemt een receptenmapje mee naar huis.

Muzikale middag

Elke 3e zondag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, een gezellige middag met muziek voor iedereen die van muziek en/of dansen en gezelligheid houdt! Wij hopen mensen van ca. 60 jaar en ouder te mogen ontvangen. Datum zondag 27 mei. Om 14.00 uur gaat de zaal open, om 14.30 begint de muziek. Om 16.15 uur is het afgelopen maar u kunt nog een borreltje aan de gezellige bar bij ons nemen. Entree is € 6,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.