(075) 642 3247

*** Winterlekkernijen maken met natuurlijke suikers? Doe 10 dec. mee met de workshop! ***

BINNENKORT

Thema’s rond het levenseinde

Drie bijeenkomsten waarbij de deelnemers mede de inhoud kunnen bepalen; een vraag of thema kan worden besproken. Wilt u alles wat medisch mogelijk is? Voorlichting over terminologie als palliatieve sedatie, euthanasie, wilsbekwaam, behandelverbod, de nieuwe wet op de orgaandonatie komt ook aan bod.

Stamboomonderzoek

In deze cursus leert u de beginselen van een familiegeschiedenis uitzoeken. Wie waren uw voorouders? Wat was het beroep van uw grootvader? En waar komt uw achternaam vandaan? Ook kijken we hoe uw voorouders leefden. We gaan op zoek naar afbeeldingen om de stamboom tot leven te brengen. Ervaring op de computer is nodig.

Indonesisch koken gevorderden

Deze kookles bestaat uit 3 lessen. De eerste 2 avonden maakt u kennis met uitgebreide gerechten die wat meer techniek en voorbereiding nodig hebben, De laatste avond maakt u heerlijke traditioneel Indonesische hapjes.

Engelse les

De Engelse lessen gaan weer van start! Om te bepalen op welk niveau u kunt instromen bent u van harte welkom op de informatie ochtend op dinsdag 30 oktober van 10.30-11.30 uur bij Scwo. De lessen gaan van start op dinsdag 20 november (bij voldoende animo).

Soep met een broodje, elke donderdag 12.00-13.00 uur

Liever niet alleen lunchen? Op donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur maakt onze Turkse kok de heerlijkste vers gemaakte soepen. Gewone Hollandse recepten maar wel lekker vers gemaakt, voor slechts € 2,00 per kom. Een heerlijk vers broodje erbij en uw lunch is compleet! Stap gewoon eens binnen en proef de soep van de dag!

Handwerk Café, elke donderdagmiddag

Gezellig samen handwerken in plaats van alleen. Kom op donderdag middag tussen 13.30 en 16.00 uur eens kijken of het wat voor u is. Neem uw eigen handwerkje mee! U betaalt slechts € 1,00 voor de thee, verder is het geheel gratis en vrijblijvend.

Repair Café Scwo – alle data

Data 28/9, 19/10, 23/11, 21/12, 25/1, !15/2, 22/3, !19/4, 24/5, 28/6 en dan weer 27/9.

Op deze vrijdagen kunt u tussen 9.30 en 12.00 uur naar ons Repair Café komen. Daar zijn onze vrijwilligers aanwezig om samen naar uw kapotte apparaat, meubel, of kleding te kijken en hopelijk te repareren. Ook staat de koffie weer voor u klaar! Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Nieuwe cursussen

Leuke nieuwe cursussen! zoals: 3D modelleren op de computer, Werelddansen, Etherische oliën, het Handwerk Café en Soep met een broodje. Deze laatste 2 zijn ook goed te combineren! Voor deze, maar ook de oude vertrouwde cursussen, kunt u bekijken door hier te klikken.