(075) 642 3247

Vakantieprogramma juli/aug. kinderen/jeugd scroll naar beneden *** Elke donderdag is er Soep met ‘n broodje om 12.30 uur en Handwerk Café om 13.30 uur***

Jouw huis, jouw stijl - 3D App - Interieurstyling cursus maandag avond

Vind je het leuk om met jouw interieur bezig te zijn? Volg deze cursus en leer een ruimte aankleden met deze gratis 3D Interieurstyling applicatie.
Tijdens deze cursus nemen wij deze app stapsgewijs samen door. Wij gaan aan de slag met plattegrond tekenen, kleuren en materialen in de kamer veranderen, meubels en woondecoratie uit de applicatie-catalogus plaatsen, afmetingen aanpassen en schakelen tussen Top View en 3D View. Bij de lessen krijg je ook tips over inrichting en sfeer creëren met verlichting. Aan het eind van de cursus neem je de realistische impressies van jouw kamer naar huis.

Belangrijk:

- Deze App is in Engels. In het PDF-informatiemateriaal staat de interface naar het Nederlands vertaald, zodat jij de functies van het menu begrijpt en aan de gang kan gaan.

- Bij Scwo is Wifi en zijn 8 laptops beschikbaar. Jij mag ook jouw eigen laptop meenemen."


Kosten: € 53,50 (5 lessen)

***Let op!!! Deze workshop is doorgeschoven vanuit het voorjaar. Het zat vol, mogelijk komen er plekken vrij. Wanneer u inschrijft komt u op de wachtlijst, wanneer er een plekje vrijkomt nemen wij contact met u op***

 

Overige informatie

Locatie(s): Scwo

Wanneer: van 07/09/2020 tot 05/10/2020

Tijden: van 19:15 tot 20:45

Type Activiteit: Creatief

Organisator(en): Volwassenenwerk

Prijs: €53,50

Inschrijven