(075) 642 3247

Vakantieprogramma juli/aug. kinderen/jeugd scroll naar beneden *** Elke donderdag is er Soep met ‘n broodje om 12.30 uur en Handwerk Café om 13.30 uur***

Mindfulness (groep 5 t/m 8)

Wat leer je tijdens een mindfulnessles? Je leert als kind omgaan met stresssituaties en hoe je jezelf rustig kunt maken voor bv cito toets, spreekbeurt en andere spannende situaties. Ook leer je hoe je sneller in slaap kunt vallen. Dit door middel van ademhalingsoefeningen, met aandacht leren luisteren, oefeningen met mineralen, visualisatie, meditatie en tekenen.

Dit alles gaat op een speelse manier, zodat het kind op een leuke en ongedwongen manier werkt aan zichzelf. Mindfulness kan op meerdere vlakken een kind ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, in bewustwording en het leert meer te ontspannen.

Mindfulness is voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 tot en met 12 jaar. De mindfulness lessen worden gegeven door Quirine Klopper, Gezins- & Kindercoach.

Locatie: BSO lokaal Harpoen                                                                                                                                 Docent: Quirine Klopper van Scwo

Prijs: €12,00

 

Overige informatie

Locatie(s): OBS De Harpoen

Wanneer: van 02/09/2020 tot 11/11/2020

Tijden: van 14:00 tot 14:45

Type Activiteit: Beweging / ontspanning

Organisator(en): Brede school Wormerland

Prijs: €12,00

Inschrijven