(075) 642 3247

*** Nieuw cursus- en activiteitenaanbod Scwo volgende maand (juni) in de Aktief ***

Vogelspotten (groep 1 en 2)

Deze activiteit gaat helaas niet starten wegens te weinig aanmeldingen.

Het voorjaar komt er aan!! Dit betekent dat veel vogels, zoals de Grutto, de kieviet en de tureluur weer naar ons land toe komen om in het veld te broeden. Ook de zwaluw zal weer komen maar daarentegen zal de smient weer vertrekken naar koudere streken.

Al deze vogels, maar ook de vogels die hier altijd zijn zoals mussen, eenden, ganzen, koolmeesjes, pimpelmeesjes en zelfs de halsbandparkiet daar gaan we naar op zoek!

In de bakfiets gewapend met een verrekijker gaan we op zoek naar al deze vogels in ons vogelrijke gebied. We leren wat ze eten, waar ze slapen, waarom sommige vogels wegtrekken, waar ze broeden, hoe ze vliegen en waarom ze doen zoals ze doen.

We nodigen ook echte vogelkenners uit om ons heel veel te vertellen over de vogels

En mocht het nou op een dag heel slecht weer zijn en we daardoor niet op pad kunnen gaan we zelf een hele mooie vogel knutselen.

Docent: medewerker Baloe                                                                                        Locatie: BSO Weremere/ buiten

Let op! Kinderen die gebruik maken van de opvang van Baloe: activiteiten van de Brede school Wormerland die door Baloe worden aangeboden zijn gratis voor de kinderen die op die dag gebruik maken van de opvang van Baloe. Inschrijven gaat via deze site. Graag wel alle gegevens invullen, het geld zal niet worden geïnd.

Overige informatie

Locatie(s): OBS Weremere

Wanneer: van 26/03/2019 tot 18/06/2019

Tijden: van 15:45 tot 16:45

Type Activiteit: Educatie persoonlijke ontwikkeling

Organisator(en): Brede school Wormerland