(075) 642 3247

Hatha yoga, plaatsen vrij op maandagavond 20.15 uur!! * Nieuwe cursussen, scrol naar beneden *

Geocaching/schatzoeken (groep 5 en 6)

Let op! De starttijd is aangepast naar 15.30.

Voor alle avontuurlijke kinderen die graag buiten zijn hebben we deze leuke nieuwe cursus: geocaching, oftewel schatzoeken. De kinderen gaan onder begeleiding van een medewerker van Baloe en met behulp van een GPS apparaat en speciale app op zoek naar schatten die mensen overal in Wormer hebben verstopt. Als de schat gevonden is kunnen de kinderen aangeven dat ze hem gevonden hebben en gaan ze op zoek naar de volgende. Een leuke en verslavende sport!

Alle kinderen mogen na schooltijd naar het lokaal van de BSO lopen waar ze wat te eten en drinken krijgen voordat ze gaan speuren.

Docent: Inge van Baloe                                                                                               Locatie: BSO Wormerwieken en buiten

Let op! Kinderen die gebruik maken van de opvang van Baloe: activiteiten van de Brede school Wormerland die door Baloe worden aangeboden zijn gratis voor de kinderen die op die dag gebruik maken van de opvang van Baloe. Inschrijven gaat via deze site. Graag wel alle gegevens invullen, het geld zal niet worden geïnd.

Overige informatie

Locatie(s): ICBS Wormerwieken

Wanneer: van 08/01/2019 tot 12/03/2019

Tijden: van 15:30 tot 16:30

Type Activiteit: Educatie persoonlijke ontwikkeling

Organisator(en): Brede school Wormerland

Inschrijven

Prijs: €18,00